luni, 17 noiembrie 2008

Despre Katty Perry


Despre Katty Perry

Inca din noiembrie 2007, anul in care s-a lansat digital single-ul "Ur So Gay", Katy Perry a cucerit criticii si fanii de pretutindeni, printre care se numara si regina pop-ului, Madonna. Cu vocea ei incredibila, atitudinea provocatoare si cantecele foarte indraznete, Katy s-a remarcat inca de la primele aparitii.

Albumul de debut al lui Perry, "One of the Boys", este un material foarte bine lucrat pe partea de productie cat si textual. Un mix pop-rock de exceptie completat cu diverse povestiri in versuri despre foste iubiri ("Hot N Cold", "Ur So Gay"), intamplari traznite alaturi de prieteni ("Waking Up in Vegas") si usoare incursiuni in identitatea sentimentala a artistei ("I Kissed A Girl", "Fingerprints").

Desi albumul prezinta in mare parte o Katy foarte puternica si plina de atitudine, vulnerabilitatea nu a ramas insa neexploatata, balade precum "Lost", "I’m Still Breathing" si "Thinking of You" sunt marturii ale sensibilitatii de care da dovada.

Desi are doar 23 de ani, Perry scrie cantece si canta la chitara de ani buni in plus este o taletata storyteller.

Katy Perry era sa vomite peste Madonna!

Majoritatea fanilor asteapta umili, un autograf din partea idolilor lor sau o poza cu ei... dar nu e si cazul lui Katy Perry. Aceasta era cat pe ce sa vomite pe Madonna, cand a vazut-o.

Katy Perry declara pentru The Sun: "Madonna m-a invitat la unul din show-urile ei. M-am dus in culise. De obicei nu am emotii, dar atunci mi-am scapat de sub control. Genunchii imi tremurau foarte tare si credeam ca am sa vomit. Nu trebuia sa-mi fac griji. Madonna a fost cool. Era atat de miniona. Imi ajunge pana la piept si eu care credeam ca trebuie sa fie o uriasa", a adaugat Katy.

Katy Perry este pe val,noul videoclip :"Hot and Cold"


Katy Perry a lansat videoclipul celui de-al doilea single al sau: "Hot and Cold". Track-ul este un extras de pe albumul de debut al artistei, "One of the Boys"!

Noul clip este regizat de Alan Ferguson si a fost filmat in Los Angeles. Kate Perry, la fel de amuzanta si plina de viata in "Hot and Cold":

Katy Perry: Mama a fost amanta lui Hendrix si tata vindea LSD!

Katy Perry se pare ca si-a dezamagit total parintii in momentul in care a lansat controversata piesa "I Kissed A Girl". Cei doi au declarat ca sunt scarbiti de hit-ul ficei lor.

Dupa aceasta critica aspra, Katy a replicat mai mult decat rautacios, a fost sincera! Cantareata a explicat cum si ea este dezamagita de trecutul parintilor ei.

Mama artistei, Mary Hudson a fost in tinerete adepta curentului hippy. Mary fugea constat de acasa pentru a participa la diferite evenimente si se pare ca a avut si o aventura amoroasa cu legendarul Jimi Hendrix.

"A venit la ea, intr-un club, si a agatat-o pur si simplu" a marturisit Katy.

Dar, cireasa de pe tort este domnul Keith, tatal artistei care are un trecut foarte "interactiv", mai precis domnul Perry este un fost dealer de LSD, bun prieten cu Timothy Leary, un fost adept al faimosului drog.

"Tata ar fi murit de mult din cauza drogurilor daca nu l-ar fi gasit pe Dumnezeu!" a completat cantareata.

Si oamenii astia, sunt scarbiti de un simplu cantec? Absolut incredibil.


Katy Perry replica in cazul pozei "criminale"!

Katy Perry isi face o poza cu un cutit in mana si brusc devine o infulenta negativa pentru tinerii "amatori" de acte violente. Presa din UK a interpretat gestul artistei ca fiind unul cat se poate de grav, ea fiind un model pentru foarte multi adolesceni ce vor crede, conform declaratiei unui parinte, ca "este cool sa ai un cutit"!

Artista, gazda EMA-ului organizat de MTV anul acesta in Liverpool, a starnit un real scandal in presa britanica cu o poza in care tine un cutit in mana.

"Katy Perry este impotriva oricarui tip de act violent. Fotografia este facuta in 2005 si nu are nici un fel de legatura cu actele violente savarsite recent in UK", a declarat purtatorul sau de cuvant pentru MTV News.


Niciun comentariu: