miercuri, 12 noiembrie 2008

Despre Andreea Patrascu


Andreea Patrascu

Nume real: Andreea Pătraşcu
Data nasterii: 18 August 1985
Zodia: Leu
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Status marital: Necasatorita
Inaltime: 1,64m
Greutate: 48kg
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Hobby-uri: Dans, cinema, rolle
Educatie: 2004 - 2008 Academia de Studii Economice, Facultatea de Comert, Bucuresti; 2000 - 2004 Liceul Spiru Haret (profil Matematica - Informatica), Bucuresti
Pe platourile din Buftea se vorbeste prin spatele decorurilor despre o noua idila infiripata la locul de munca. Desi secventele in care joaca cei doi sunt filmate in locatii diferite, iar sansele de a da nas in nas sunt aproape infime, Cabral si Andreea Patrascu, actrita principala din telenovela “Inima de tigan” (Acasa TV), au descoperit ca se plac si au decis sa fie impreuna.
Relatia celor doi a inceput in urma cu cateva luni si, cu toate acestea, putini sunt cei care au aflat despre povestea lor de dragoste.
Cabral si Andreea au decis inca de la inceput sa fie discreti si sa-si tina relatia departe de ochii lumii si mult timp au reusit. Primele zvonuri care ii vizau pe cei doi indragostiti au aparut in momentul in care producatorii emisiunii-concurs “In al 9-lea cer” au decis ca Andreea Patrascu sa fie cea care o va inlocui din toamna pe Adela Popescu, actrita care a fost implicata intr-un alt proiect. Cabral si noua lui iubita au fost surprinsi, in repetate randuri, adoptand o atitudine mult prea familiara, fapt care a dat nastere la speculatii. Desi majoritatea colegilor doar banuiesc faptul ca cei doi se iubesc, apropiatii acestora au auzit vestea chiar din gura lor.
Cert este ca, din toamna, blonda si “negrul” (asa cum ii place lui sa se prezinte in fiecare seara la emisiunea sa, Povestiri de noapte) vor prezenta impreuna un format, devenind astfel parteneri si pe micul ecran, nu numai in viata.
Dupa mai multe relatii pasagere, printre care notabila a fost aceea cu modelul de culoare Aminata, Cabral pare sa se fi cumintit. Mulatrul a revenit astfel la blonde, dupa un mariaj esuat cu Luana Mitran, de profesie fotograf.

Niciun comentariu: