marți, 11 noiembrie 2008

Despre Adela Popescu



Adela Popescu

Numele real : Adela Elena Popescu
Ocupaţie : Actriţă
Locul Naşterii : Drăgăşani , Vâlcea , România
Data naşterii : 08 Octombrie 1986
Zodia : Balanţă
Activitate profesională : A participat la multe festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică , de unde s-a întors acasă cu multe premii.
A cîntat impreună cu Elena de la Mandinga şi a colaborat cu 3 Sud Est pentru piesa "Clipe".
A prezentat o emisiune pentru adolescenţi.
A jucat in serialul "În familie".
Adela a interpretat-o pe Alina Damaschin , sora Oanei Zăvoranu , în prima telenovelă românească difuzată Acasă , "Numai iubirea".
Regizori preferaţi : Martin Scorsese .
Actori preferaţi : Brad Pitt , Richard Gere , John Travoita .
Actriţe preferate : Julia Roberts , Penelope Cruz , Sarah Jessica Parker .
Scriitori preferaţi : Moliere , Goethe , Rebreanu , Slavici , George Călinescu , Cehov
Hobby-uri : ascultă muzică.
Muzică : Anna Vissi
Muzică house : DJ Sasha , Paul Van Dyck , Anastacia
Înălţime : 1.65
Greutate : 52 kg
Păr : Blond
Ochi : Negri
Animale : un câine maidanez
Stil vestimentar : clasic si sport
Se consideră o persoană sociabilă , norocoasă , familistă , crede că fiecare are destinul lui.Este foarte ataşată de familia ei şi respectă tradiţia sărbătorilor petrecute în familie.
Fraţi : Călin (27 ani) şi Bogdan (29 ani).
Adela Popescu a ajuns in atentia publicului larg prin intermediul telenovelei `Numai iubirea`. La scurt timp dupa aceea, ea a devenit protagonista telenovelei "Lacrimi de iubire", difuzata pe postul de televiziune ACASA. In timpul filmarilor la aceasta productie, Adela a inregistat si primului sau album de muzica. Editat de Acasa Music/MediaPro Music, sub numele ADELA, albumul `Lacrimi de iubire` cuprinde noua piese si doua remix-uri, piese la care Adela a colaborat cu compozitorii Florin Grozea (Hi-Q), Laurentiu Duta (3 Sud-Est), Ionut Radu (Praf in ochi) si Florin Sever. Stilul abordat de Adela pe acest album este un pop slow, de "stare";, cu influente dance si latino (No me ensenaste - cu care Adela a cucerit publicul prezent la turneul national (Numai iubirea), insa majoritatea pieselor sunt balade care, interpretate in stilul care o caracterizeaza, cu multa dragoste, sensibilitate si senzualitate, o pozitioneaza pe Adela in postura de "cantareata a sufletului".

Desi Lacrimi de iubire este primul album din cariera sa muzicala, Adelamuzica de multi ani, ea avand o bogata experienta muzica la festivaluri nationale si internationale, recompensate de multe ori cu premii importante. Ea a mai cantat cu Elena de la Mandinga si a colaborat cu baietii de la 3 Sud Est la piesa Clipe. cocheteaza cu obtinuta in urma participarii la numeroase

Inregistrat in pauzele de filmare ale telenovelei, albumul, intitulat generic Lacrimi de iubire, se inscrie in seria implinirilor tinerei artiste din ultima vreme.

In anul 2006, Adela Popescu este protagonista unei noi telenovele - `Iubire ca in filme`. In aceasta productie, ea interpreteaza rolul Ionei, o tanera de 23 de ani care trebuie sa faca fata unui numar foarte mare de responsabilitati.




Niciun comentariu: