miercuri, 12 noiembrie 2008

Despre Denis Stefan


Denis Stefan

Nume real: Denis Ştefan
Data nasterii: 15 August 1976 (32 ani)
Zodia: Leu
Locul nasterii: Ploiesti
Status marital: casatorit
Sotie: Iuliana
Inaltime: 1,86m
Greutate: 76kg
Culoarea ochilor: capui
Culoarea parului: saten inchis
Hobby-uri: echitatie, fitness, jogging, filme
Educatie: Liceu: Colegiul National "Mihai Viteazul", Ploiesti Facultate: Drept, universitatea "Romano-Americana", Promotia 2000 Facultate: Teatru si Film, sectia actorie, Universitatea "Hyperion" promotia 2005- clasa Eusebiu Stefanescu - Rodica Mandache
Actorul din telenovela "Regina" are o adevarata pasiune pentru cai. Denis Stefan a invatat secretele echitatiei in decursul ultimilor cinci ani si a decis sa treaca la un alt nivel. In urma cu sase luni, acesta s-a apucat de djigit, un stil care pe vremuri era folosit de cazaci in lupte pentru a surclasa adversarul si care momentan mai este folosit doar de circari si cascadori. "Ma antrenez cu o echipa de cascadori si am posibilitatea sa o fac si la filmari. Cand am pauze, il iau pe Corleone, calul din "Regina" si repet cu el", sustine actorul.
Protagonistul telenovelei "Inima de tigan" de la Acasa TV, Denis Stefan, a spus ca a avut parte de cel mai frumos casting din viata sa, cand a trebuit sa aleaga actrita pentru personajul "Irina". Pentru a-i ajuta pe regizor si pe producatori sa se edifice asupra celei care merita rolul, actorul a trebuit sa joace o scena tandra cu fiecare dintre participantele la casting, mai exact cu aproximativ 300 de fete blonde cu ochii albastri. "Va dati seama ce greu mi-a fost! Au fost si fete timide care, in loc sa ma sarute, ma strangeau in brate", a declarat Denis.
Adela Popescu si Cabral au desemnat, duminica dupa-amiaza, finalistele concursului "In al 9-lea cer". Simina Popa si Flavia Tronca au reusit sa ocupe primele locuri in finala de fete sustinuta la Acasa TV. Acestea sunt la numai un pas de a deveni vedete Media Pro.
Pentru a impresiona juriul, Simina a jucat impreuna cu Denis Stefan, unul dintre actorii principali ai serialului "Inima de tigan", o secventa din celebra telenovela si a facut senzatie cu momentul sarutului. "Partea cu sarutul a fost o intreaga aventura pentru mine. Mi-am repetat la nesfarsit ca de fapt, nu Simina il saruta pe Denis, ci Roza pe Codrut", sustine concurenta. Flavia a ales o secventa din "Numai iubirea", pe care a jucat-o alaturi de Alexandru Papadopol. "Papi m-a ajutat foarte mult, mi-a dat multe sfaturi si indicatii", a declarat ea. Asadar, Simina si Flavia mai au de trecut un hop. In urmatoarea etapa se va decide care dintre ele va obtine un rol intr-o productie Media Pro Pictures. Pe 11 mai, in concurs vor intra baietii, care vor juca scene din telenovele alaturi de Nicoleta Luciu, Adela Popescu si Diana Dumitrescu.

Niciun comentariu: